Lepenie sadrokartónu na pórobetónové tvárnice

Realizácia lepenia sadrokartónu na pórobetónové tvárnice

V prípade, že potrebujete rýchlo dokončiť realizáciu svojho projektu, môžete ušetriť čas celoplošným nalepením sadrokartónu na pórobetónové omietky. Lepenie sadrokartónu na pórobetónové tvárnice zaručuje, že budete mať hladké omietky rýchlo a efektívne. Ešte raz však zdôrazňujeme, že tento spôsob odporúčame najmä pre situácie, kedy máte nedostatok času a potrebujete ho ušetriť všade tam, kde sa dá. Kompletnú fotodokumentáciu tohto spôsobu využitia sadrokartónu si môžete pozrieť na nasledujúcich obrázkoch.

Nástroje potrebné na lepenie sadrokartónu na pórobetónové tvárnice

Pre realizáciu lepenia sadrokartónu na pórobetónové tvárnice je nevyhnutné mať aspoň základné pomôcky a náradie. Medzi toto základné náradie môžeme zaradiť napríklad murársku nerezovú lyžicu a nerezové hladítko s korkovou rúčkou. Tieto nástroje slúžia pri realizácií lepenia sadrokartónu na betónové tvárnice na nanášanie a rozotieranie lepidla KNAUF na sadrokartónovú dosku. Sadrokartónová doska musí byť ešte pred samotným nalepením na pórobetónové tvárnice skrátená na požadované rozmery, načo môžeme použiť uholník a rezačku sadrokartónu.

Ak potrebuje ušetriť čas a rozhodnete sa pre realizáciu lepenia sadrokartónu na pórobetónové tvárnice, určite si pozrite náradie pre prácu s pórobetónom a náradie pre montáž sadrokartónu, ktoré je dostupné v našom internetovom obchode.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *