Tieňový špárový profil a jeho využitie

led pasik frezovanie sadrokartonu

Mnohí ľudia chcú pri prerábaní svojho bytu použiť tie najmodernejšie prvky a technológie, čo samozrejme má svoju logiku. Prečo prerábať a nepoužiť najnovšie trendy? Jedným z takýchto prvkov je tieňový špárový profil, ktorého využitie je takmer neobmedzené. Tento typ profilu a mnoho iných môžete samozrejme nájsť v našom internetovom obchode.

Moderné detaily vytvorené tieňovým špárovým profilom

Veľmi vďačný materiál pri prerábaní interiéru je sadrokartón. Sadrokartón sa stal obľúbeným prvkom pri realizácií rekonštrukcie, či novej stavby hlavne pre jeho jednoduché použitie. Jeho použitím môžete taktiež jednoducho vytvoriť rôzne oblúky, rímsy a dokonca aj garniže. V poslednej dobe je veľmi populárne použitie sadrokartónu spolu s LED pásikmi, ktoré slúžia buď ako nepriame osvetlenie alebo aj ako efektný prvok v nábytku. Spojenie sadrokartónu a LED pásikov predstavuje jedno z najmodernejších riešení a ako inšpiráciu Vám prikladáme zopár obrázkov, čo všetko sa dá pomocou týchto materiálov a pomôcok vytvoriť. Veríme, že Vás niečo z prezentovaných projektov osloví a vďaka tejto inšpirácii si vytvoríte jedinečný interiér.

Ak Vás tieňový špárový profil a jeho využitie v kombinácií so sadrokartónom oslovil, budeme radi ak nás budete kontaktovať.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *