Pracovná obuv LOWA – to najlepšie na trhu

Pracovná obuv LOWA Phantom Work GTX Mid S3 je vyrobená z brúsnej kože. GORE-TEX membrána poskytuje maximálny komfort a kompozitná špica zabezpečí maximálnu bezpečnosť.
Viac informácií nájdete na rb.gy/rk6dxn

Uverejnil používateľ MARCUS SHOP Sobota 3. októbra 2020

Uverejnil používateľ MARCUS SHOP Sobota 3. októbra 2020

 

V súčasnej dobe patrí bavorská firma LOWA k najväčším výrobcom trekingovej obuvi. Predáva viac ako 2 milióny párov turistickej obuvi ročne a už niekoľko desiatok rokov je jednoznačne jednotkou na trhu vo všetkých nemecky hovoriacich krajinách. Aj pri výrobe topánok LOWA sa potvrdzuje pravidlo nemeckej precíznosti a vzťahu ku kvalite.


Vďaka štruktúre membrány platí pravidlo „Čím je silnejší vietor, tým je obuv nepriepustnejšia“.

LOWA FERROX GTX LO

lowa-ferrox-gtx-loPopis produktu
Výborná voľba pre tých, ktorí chcú vyskúšať trochu dobrodružstva na cestách, ale nie sú zanietenými turistami.
Táto obuv je veľmi ľahká, čo vám umožní rýchlejšiu chôdzu. Vďaka GORE- TEX technológií udrží vašu nohu v suchu, pretože sú nepremokavé a veľmi priedušné.
Dvojitá hustotu medzipodošvy PU ponúka stabilitu a pohodlie. Monowrap stielka umožňuje kontrolu klímy, podporuje a stabilizuje nohy na nerovnom povrchu a LOWA NXT podrážka poskytuje flexibilitu.

gore-texTrvalá nepremokavosť, vysoká priedušnosť, extrémna odolnosť voči mrazu, jedinečná odolnosť pri ohybe, mimoriadne dlhá životnosť.

 

 

LOWA RENEGADE GTX LO

lowa-renegade-gtx-loPopis produktu
Klasická pánska multifunkčná obuv poltopánkového strihu vhodná pre ľahký trekking a outdoorové aktivity. Hlavnou výhodou tejto obuvi LOWA Klima system aktívnej ventilácie s účinným odvetrávaním, polyuretánová medzipodrážka s torzným stabilizátorom TPU, ktorý zabezpečí, aby sa Vaša noha vyhla zraneniu v prípade zlého došliapnutia a pod. Uzavreté šnuravocie očká predstavujú ďalší bezpečnostný prvok vďaka ktorému nemôže dôjsť k zaháknutiu. Ďalšou výhodou tejto obuvi sú hydrofóbne šnúrky, ktoré sú vyrobené z vodevzdorného materiálu.

gore-texTrvalá nepremokavosť, vysoká priedušnosť, extrémna odolnosť voči mrazu, jedinečná odolnosť pri ohybe, mimoriadne dlhá životnosť.

 

vibramPoskytuje vysoký komfort pri chôdzi v náročných terénoch.

Zdieľaj tento článok: