Prevíjanie zvitkov plechu

Prevíjanie zvitkov plechu zariadením JOUANEL ENROUL-BOB1250

Každá spoločnosť hľadá spôsoby, ako zefektívniť procesy vo výrobnom procese. V klampiarskej firme môže byť významným zdrojom úspor nákup zvitkov o hmotnosti 5 ton a tie následne deliť a prevíjať na menšie. Práve tieto môžu používať vo svojej výrobe na jednotlivé projekty, prípadne tieto prevíjané zvitky ponúkať svojim zákazníkom. Z tohto dôvodu je práve prevíjanie zvitkov veľmi podstatný prvok na zníženie vstupných nákladov.

Teória je fajn, no prax taká jednoduchá nie je. Prevíjanie zvitkov nie je nič jednoduché, aj keď na prvý pohľad sa to môže zdať. Na jednej strane je náročná manipulácia so samotným zvitkom a následné prevíjanie zahŕňa určité aspekty, ktoré treba brať na ohľad. Prevíjaním z veľkého na malé zvitky sa menia otáčky navíjaného zvitku a to je potrebné regulovať príslušnou elektronikou na zariadení. Je aj potrebné vedieť, aký objem bude spoločnosť deliť. To je potrebné vedieť, aby bolo možné prepočítať návratnosť tejto investície.

Navíjané zvitky sú na odvíjači zvitkov, ktorý je na koľajniciach, ktoré sa posúvajú smerom von, kvôli manipulácii. Zvitok sa vytiahne smerom von a potom je ho možné naložiť vidlami na vysokozdvižný vozík. Veríme, že o spôsobe prevíjania si urobíte predstavu z priloženej galérie.

Galéria zariadenia

Prevíjanie zvitku 5 ton – video.

Budem radi, keď nás v prípade akýchkoľvek otázok kontaktujete alebo si prezriete sekciu klampiarska dielňa v našom internetovom obchode.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *