Schodiskový profil

schody

Schodiskový profil do prefabrikovaných schodísk

V tomto článku ponúkneme riešenie pre prefy a betonárky zaoberajúce sa výrobou prefabrikátov.  Schodiskový profil a jeho použitie je spôsob ako ušetriť peniaze ale aj zabezpečiť bezpečnosť pri užívaní objektu. Bezpečné stupne sú aj podmienkou pri kolaudácii objektu. Použitím schodiskového nerezového profilu, ktorý sa vkladá na zdrsnenie schodiskových stupňov, s protišmykovým tvarovaním, vám zabezpečí bezproblémovú kolaudáciu a aj úsporu nákladov. Profil je vhodný najmä pre prefabrikované schodiská, ktoré nie je potrebné následne upravovať. Ideálne na schodiská bytových domov, garáží prípadne priemyselných objektov.

Parametre profilu

  • materiál: nerez,
  • šírka : 29,7 mm,
  • dĺžka: 1,5 m.

 

Z uvedených fotografií je zrejmé, že investor týmto spôsobom môže ušetriť náklady pri realizácii, ale samozrejme aj pri prevádzke objektu. Lišta je pevne zabudovaná v ramenách schodiska a to po celú životnosť objektu. Práve tieto detailu sú potrebné a vyžadujú sa aj pri kolaudácii objektu, najmä pri polyfunkčných objektoch, ako sú obchody, prípadne školy.

Nezabúdajme aj spomenúť aj estetické hľadisko a dobrú údržbu. Profil lícuje stupne a zabezpečujú ideálnu údržbu a čistenie. To je taktiež veľmi dôležité, čo opäť ocenia v polyfunkčných objektoch upratovacie spoločnosti.

Ak sa aktuálne zaoberáte realizáciou schodiska a tento profil by bol pre Vás ideálnym riešením, neváhajte nás kontaktovať.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *