Šikovné ruky šikovných klampiarov

šikovné ruky

V tomto článku Vám chceme ukázať rôzne výtvory, ktoré vytvorili šikovné ruky šikovných klampiarov. Inšpirujte sa týmito nádhernými výtvormi a budeme radi, keď sa s nami podelíte o svoju tvorbu aj Vy. Okrem spomínaných obrázkov tvorby šikovných klampiarov, sa môžete inšpirovať  aj nasledujúcimi knižnými publikáciami, ktoré máme v ponuke: Šablóny na vytepanie ruže (marcus.sk), Základy falcovania. Pre zvýšenie inšpirácie Vám taktiež odporúčame pozrieť si túto reláciu : Dachdecken als Kunst – Video: | hessenschau.de | TV-Sendung.

Pozrite si ako si môžete vyrobiť ružičku

Postup je jednoduchý:

  • vystrihnutie lupeňov podľa pripravenej šablóny
  • tepanie jednodlivých lístkov  lupienkov
  • zakružovanie, spájanie a formovanie ružičky
  • letovanie ručiky
  • HOTOVO

 

Návod na vytepanie medenejš ružičky MARCUS
Návod na vytepanie medenejš ružičky MARCUS

Ukážky toho, čo všetko dokážu vyrobiť šikovné ruky zručného a odhodlaného klampiara nájdete v doleuvedenej galérii, ktorú budeme postupne dopĺňať.

Ak Vás vyššie pridané fotografie umeleckej tvorby šikovných klampiarov oslovili a máte aj Vy chuť tvoriť túto zaujímavú formu umenia, zaobstarajte si potrebné vybavenie v našom internetovom obchode. Medzi základné náradie, ktoré budete potrebovať patrí toto náradie:

Príspevky s tematikou šikovné ruky šikovných klampiarov môžete sledovať aj na našich profiloch na sociálnych sieťach Facebooku a Instagram. V prípade, že nemáte konto na týchto sociálnych sieťach, našli sme pre Vás riešenie a dané obrázky sú viditeľné aj v texte tohto článku.

 

 

 

 

 

Návod na tepanie rúže nájdete sem

 

V prípade, že Vás tieto umelecké výrobky inšpirovali a máte chuť vytvárať niečo podobné, alebo už niečo podobné vytvárate a chcete sa o to s nami podeliť, určite nás kontaktujte.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *