Aplikácia tieňovej špáry v strope

Aplikácia tieňovej špáry v strope Vám urobí z Vášho bytu atraktívny priestor. Spôsobov realizácie je viacero. Keď po obvode stropu necháte tieňovú špáru, získate dvojnásobne. Práve v spojoch stropu zo sadrokartónu a obvodovej steny vznikajú nežiadúce praskliny. Tie vznikajú v priebehu užívania priestoru. Keď ale použijete po obvode tieňovú špáru, nielenže vytvoríte zaujímavý efekt oddelenia plochy stropu so stenami, vyhnete sa najmä riziku vzniku prasklín po obvode stropu.  Pre sadrokartonára je to aj veľmi jednoduchý spôsob. Nemá zbytočné starosti s potrebným stierkovaním. PRofil je ukotvený k podkladným CD profilov a tým odpadáva sponkovanie do sadrokartónu. To je nakoniec výhoda, lebo pri sponkovaní profilov vzniká riziko korózie. Tým že profil č. 13131 je oceľový a už aj povrchovo upravený bielou farbou, nehrozí korózia a tým, že je biely, nie je potrebné ho veľmi stierkovať. Preto my stále a všade trvrdíme len toto:

Ponúkame Vám zaujímavé riešenie na vytvorenie tieňovej špáry v strope. Je to veľmi obľúbený prvok pri realizácií moderných interiérov. Špára po obvode zabráni vzniku prasklín.

Vďaka tieňovej špáre po obvode vytvoríte veľmi atraktívny dizajn stropu a do tieňových špár je možné vložiť aj LED pásik prípadne svietidlá. Nechajte sa inšpirovať!

 

 

Ukončovací profil č13131Ak chcete susedom vyraziť dych, použite tento náš návrh. Je málo rozšírený, keďže málokto o ňom vie. Máte jedinečnú možnosť nechať sa inšpirovať a tak žiť v modernom priestore. A ešte nemusíte mať strach zo vzniku nežiadúcich prasklín. Veľmi radi Vám poradíme, napíšte nám email alebo jednoducho zavolajte k nám na firmu. Vyberieme pre Vás to najlepšie riešenie. Naším cieľom je navrhnúť veľmi ekonomické no efektné riešenia. Nechajte sa inšpirovať!

Ponúkame Vám zaujímavé riešenie na vytvorenie tieňovej špáry v strope. Je to veľmi obľúbený prvok pri realizácií moderných interiérov. Špára po obvode zabráni vzniku prasklín.

Profil si môžete zakúpiť priamo v našom eshope pod doleuvedeným linkom ale priamo u nás v sklade v Oravskom Podzámku.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *