Vstavky a samonosné podhľady

Vstavky

Vstavky a samonosné podhľady je možné zrealizovať  vďaka prvku tenkostenné pozinkované c profily. Jedná sa o veľmi efektívny a cenovo výhodný spôsob realizácie takýchto konštrukcií.

Častým problémom v halách býva realizácia vstavkov, ktoré majú tvoriť zázemie pre administratívu. Takto sa dá vytvoriť jednoducho dispozícia podľa požiadaviek a konštrukcia je samonosná.

Keďže sa jedná o ľahký oceľový stavebný systém je možné realizovať  malé až stredné priemyselné objekty, ako sú garáže a sklady.

Konštrukcie tohto typu sú vhodné aj na zateplenie z exteriéru a to fúkanou izoláciou. Tým vznikne tepelne úsporných objekt, vďaka tomuto typu izolácii a použitiu prevetrávanej fasády. A to buď z rôchnych plechových kaziet prípadne trapézového plechu. Je to výslovne na majiteľovi objektu, ako sa rozhodne. Jednoznačnou výhodou týchto konštrukcií je rýchlosť realizácie, čo v porovnaní s murovanými stavbami nie je možné porovnávať.

 

Jednotlivé firmy ktoré sa zaoberajú montážou takýchto konštrukciíí taktiež potrebujú používať náradie, ktoré je potrebné na kotvenie a fixáciu profilov. Vyberáme zopár, ktoré potrebujú mať určite

 

V prípade akýkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *