Frézovanie a využitie frézy na sadrokartón

Tieňový špárový profil

Frézovanie pomocou frézy na sadrokartón pomôže montážnikom aj pri náročných detailoch interiérového dizajnu je zaujímavá téma. Najmä pri novostavbách sú požiadavky na spracovanie všetkých detailov veľmi dôležité. Je dobré, ak sa do progresívneho interiéru vrhne skúsená firma a ku každému detailu pristúpi zodpovedne. Iba tak dokáže vzniknúť zaujímavá referencia pre montážnu firmu.

Detaily, ktoré je treba vyriešiť sú najmä:

  • špára po obvode,
  • svetelná rampa v strope v strede miestnosti,
  • špáry v strope,
  • zapustený sokel so svetelným efektom,
  • garníža so zapustením vedením,

Spôsoby, ako realizovať rôzne svetelné efekty sú viaceré:

Frézovanie pomocou frézy FLEX alebo FESTOOL

Výhodou je použitie vodiacej lišty, vďaka ktorej je možné presne frézovať drážky v sadrokartóne a to podľa Vašej fantázie. Je možné tak ošetriť aj dosky potom nie je vôbec potrebné používať rohovníky.

 

Použitie špárových profilov PROTEKTOR

Viacero riešení nájdete aj v našome e-shope. Tu je výhoda, že nemusíte mať zakúpenú drahú frézu a postačuje Vám iba kvalitný nôž a uholník na delenie sadrokartónu. Najobľúbenejší je špárový profil od firmy PROTEKTOR.

Frézovanie a využitie frézy na sadrokartón

Vďaka spomenutým profilom je možné jednak vytvárať špáry, ale aj vkladať do nich LED pásiky.

Frézovanie a využitie frézy na sadrokartón

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budeme radi, ak si pozriete brožúru s inšpiráciami na aplikáciu LED pásikov.

Kombináciou všetkých horeuvedených spôsobov realizácie interiérov je možné vyplniť dieru na trhu, ktorá je v tomto segmente zreteľná. Radi Vám pomôžeme nájsť najlepšie riešenie a to ak ste realizátor sadrokartonárskych konštrukcií, prípadne ste stavebná firma a hľadáte len subdodávku na realizáciu interiéru.

Pri realizácií projektu, je dôležitým aspektom mať dobré náradie. Jeho absencia sa ukáže až pri dokončovaní diela, najmä po namaľovaní stien a zapnutí svetiel. Práve svetlá sú najlepším „kritikom“ zrealizovanej práce. Pozrite si aj naše krátke video, kde Vám prezentujeme naše náradie na montáž sadrokartónu.

Kontaktovať nás môžete buď prostredníctvom emailu, ale aj zanechaniu komentára v tomto článku.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *