Betonkontakt 20 kg PROTEKTOR 4009230870564

Betonkontakt 20 kg

Základné informácie

Prostriedok na zvýšenie priľnavosti sadrových omietok na betónovom podklade. Na vnútorné použitie. Podrobný popis

Skladom ( 5 )
53,80 €

(2,69 €/kg)

44.83 bez DPH

 

Popis

Betonkontakt 20 kg je na vnútorné použitie. Jedná sa o  prostriedok na zvýšenie priľnavosti sadrových omietok na betónovom podklade v interiéri. Kontaktný mostík má vysokú priľnavosť na betonovom podklade a ľahkú spracovateľnosť. Obsah kremičitého piesku - plniva uľahčuje nanášanie omietky na podklad ošetrený penetračným náterom BetonKontakt. Odporúča sa na hladký monolitický a prefabrikovaný betón. Vhodný len pod omietky.

Použitie 

Prostriedok na zvýšenie priľnavosti sadrových omietok na betónovom podklade. Ďalšie informácie Neriediť! Spotreba: cca 0,5 kg / m2 Výdatnosť: cca 40 m2 / vedro Balenie: 20 kg, 1 paleta = 24 vedier = 480 kg Použitie Príprava podkladu s vysokou hustotou a nízkou nasiakavosťou, najmä hladkého liateho betónu a betónových prefabrikátov pred aplikáciou sadrových strojových omietok (Baumit MSS 20, Baumit Gletovana omietka).

Spracovanie

1. Podklad Podklad musí vyhovovať platným normám, musí byť suchý, nezamrznutý, zbavený prachu, výkvetov solí a nečistôt. Nesmie byť vodoodpudivý. Musí byť zbavený zvyškov odformovacích prípravkov.

2. Nanášanie Baumit BetonKontakt neriedit vodou! Bezprostredne pred nanášaním premiešať Baumit BetonKontakt elektrickým miešadlom s nízkymi otáčkami.Na pripravený podklad nanášať celoplošne valčekom alebo štetcom. Pracovať rovnomerne bez prerušenia. Technologická prestávka pred nanášaním dalšej vrstvy min. 3 hodiny. (Baumit BetonKontakt nesmie na povrchu lepiť.) Pri zvýšenej vzdušnej vlhkosti a nízkej teplote sa technologické prestávky výrazne predlžujú.

3. Informácie a všeobecné pokyny Teplota vzduchu, materiálu a podkladu nesmie počas spracovania a tuhnutia materiálu klesnúť pod +5°C. Neprimiešavať žiadne iné materiály. Okná, dvere a iné okolité konštrukcie dôkladne zakryť, prípadné odstreky a použité náradie a nástroje umyť ihneď po skončení práce vodou.

104803
5 položky
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to compare.