Rekonštrukcia kaštieľa

Rekonštrukcia kaštieľa vo Valči

Potešilo nás, že náš odberateľ sa nám pochváli zaujímavou recenziou na rekonštrukciu kaštieľa, ktorého súčasťou bola aj novostavba krídla na ubytovanie. Veríme tomu, že rekonštrukcia patrila medzi náročné zákazky, no podľa uverejnených obrázkov je zrejmé, že  so stavbou sa  správne popasoval architekt, realizátore, ale najmä zúčastnení remeselníci. Z nášho  pohľadu je zaujímavá strecha, ktorá  pozostáva z prefa šablón, mnohých vikierov

Aplikácia ENKOLITU

Klampiari používali na rekonštrukciu  a oplechovanie ríms  a parapetov aj ENKOLIT. Aj vďaka tomuto riešeniu garantovali investorovi dlhú životnosť a spoľahlivosť klampiarskych prvkov na fasáde. Pri takomto type fasády to patrí k veľmi dôležitým prvkom.

Realizácia falcovanej krytiny

Klampiari na stavbe používali profilovací stroj, čo urýchlilo realizáciu  a samozrejme aj montáž krytiny na objekte. My sme radi, že používali profilovací stroj JOUANEL, ktorý sa čím ďalej tým viac stáva veľmi obľúbeným u klampiarov a to najmňä svojou jednoduchosťou a dobrou údržbou. Celkové profilovanie je jedna vec, no tá druhá a dôležitejšia je aj zatváranie falcov krytiny. Na používali zariadenie SEAMING PRO, ktorý ušetril množstvo času pri realizácii. A samozrejme aj estetický aspekt bol dodržaný.

Fasáda kaštieľa

Oprava štukovej fasády vyžaduje veľké know how a najmä cit pre detail. Množsto detailov riešia aj profily PROTEKTOR

 

Pozrite si aj ďalšie fotografie z realizácie, ktoré sú taktiež veľmi zaujímavé.

 

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *