Náradie na oplechovanie komína

Náradie na oplechovanie komína

Je zrejmé, že je úplne jedno, či sa jedná o jednoduchý prestup strechou, alebo sa jedná komín rôznych rozmerov použitiu správneho náradia sa nevyhnete. A veru aj tu platí nepísané porekadlo „Ukáž mi aké používaš klampiarske náradie, a ja ti poviem, aký klampiar si“

Ale pozor!  Tu vôbec neplatí, že čím drahšie náradie, tým lepším klampiarom ste. Výbava sa vyvíja a preto to náradie, s ktorým práca ide od ruky, si musí každý klampiar vybrať sám. Je fajn, keď používa náradie STUBAI, ale môže to byť ZBIROVIA a  možno aj FESTA. Oplechovanie komína ukáže, či náradie, ktoré klampiar má, je kvalitné a vhodné  na efektívnu prácu na streche. Dovolil som si vybrať náradie, ktoré je nové a moderné najmä kvalitné.

Ak máte záujem, tak zopár tipov, ako horeuvedené náradie použiť, nájdete aj na našom youtube kanali priamo v tomto videu:

Všetky Vaše skúsenosti a návrh nám napíšte do komentáru tohto príspevku. Aj nás teší, keď máme spätnú väzbu od klampiarov a fanúšikov nášho blogu. Iba tak sa dokážeme navzájom zlepšovať a zdokonaľovať vo svojom remesle.

Zdieľaj tento článok:

2 Comments on “Náradie na oplechovanie komína”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *