Naše referencie dodávaných klampiarskych strojov

Naše referencie dodávaných klampiarskych strojov

Rozhodol som sa spracovať tento článok, kde sú viditeľné rôzne typy klampiarskych strojov, ktoré sme dodali našim zákazníkom v uplynulom období. Nie je to preto, aby sme sa chválili prípadne demonštrovali pred konkurenciu naše pevné miesto na trhu. Je to aj náhľad na trh a potreby klampiarov na Slovensku. Je možné vidieť, ktoré stroje sú obľúbené, ktoré ešte klampiarom v dielni chýbajú, ale taktiež vidím potrebu neustále zlepšovať a vylepšovať svoje dielne. Veľmi si cením zákazníkov, ktorí sa nebáli objektívu a umožnili mi urobiť si s nimi fotografiu pri dodaní stroja. V ďalších riadkoch rozpíšem stroje, ktoré sme dodali a dodávame. Verím, že Vás to aj inšpiruje k ďalším investíciám do vášho pracovného procesu v dielni.

Rozdelil by som to do týchto kategórií

  • Ľahké ohýbačky na stavbu
  • Segmetnové ohýbačky
  • Profilovacie stroje
  • Skadovanie zvitkov
  • Komínové šablóny

 

Ľahké ohýbačky na stavbu

Klampiari neustále hľadajú spôsobu ako ohýbať profily priamo na stavbe . K tomu sú ideálne ľahké  a ľahko prepraviteľné ohýbačky v dodávkach s nosnosťou do 1,5 tony.

Schechtl LBT 125 ľahká ohýbačka (marcus.sk)

Mobilná hliníková ohýbačka plechu PCA2040 JOUANEL (marcus.sk)

TAPCO Stavebná ohýbačka WINDY SP PORT-O-BRAKE (marcus.sk)

Komínové šablóny

Prestupy strechou sú najdôležitejšie detaily na streche. Na ich jednoduchšiu montáž sú na trhu komínové šablóny, ktoré sú samozrejme vhodné na oplechovanie komínov, ale na prípravu montáže rôznych prestupov cez strechu a samozrejme aj strešné okná. Práve pre strešné okná a komíny je to vynikajúca pomôka.

Komínová šablóna JOUANEL (marcus.sk)

Komínová šablóna na oplechovanie komína (marcus.sk)

Profilovacie stroje

Mnoho strešných firiem poskytuje službu výroby falcovanej krytiny priamo na stavbe. Mnohí klampiari chcú byť nezávislejší a flexibilnejší pri montáži striech z falcovanej krytiny a ideálnou investíciou pre nich je kúpa klamiarskeho stroja. Je to vyššia investícia, ale z praxe vieme, že návratnosť takého stroja je v priemere 3 rokov a preto myslím, že je vhodné sa nad tým zamýšľať.

Elektrický profilovací stroj JOUANEL PROBAC-LT-C (marcus.sk)

Profesionálny profilovací stroj s CNC ovládaním (marcus.sk)

JOUANEL profilovací stroj JOUANEL PROBAC CPRO (marcus.sk)

Segmentové ohýbačky

Tvorba kaziet, záveterných líšt alebo  plechových podľadov, tak tie nie je možné bez segmentovej ohýbačky realizovať. Opäť je tu viac možností a každý klampiar preferuje tú svoju. pozrite sa aké máme v ponuke a aké boli klampiarom reálne dodané.

SCHECHTL UK F 125 segmentová ohýbačka (marcus.sk)

Ohýbačka SCHECHTL LBX 200 – klampiarska ohýbačka (marcus.sk)

Klampiarska Ohýbačka plechu segmentová K1-AGNU-3 DRACO (marcus.sk)

Segmentová ohýbačka PCX1020T 1,02 m (marcus.sk)

Pákové tabuľové nožnice JOUANEL CL1020-15C (marcus.sk)

Skladovanie zvitkov

Efektivita v dielni to je téma na ďalší článok. No celá efektivita začína od skladovania vstupného materiálu dodaného vo zvitkoch. Optimálne vo zvitkoch, iba vtedy je garantovaná úspora priestoru v dielni.

Stojan na zvitky s odvíjaním stohovateľný – 1,25m DVS1250E JOUANEL (marcus.sk)

Odvíjač zvitkov 670 mm (marcus.sk)

 

Galéria

Fotopríbeh z uplynulých rokov nájdete v priloženej galérii. Dodaním stroja alebo ohýbačky sme sa stali súčasťou klampiarskeho života mnohých klampiarov. To nás teší a verím, že im to prináša profit a radosť z práce, ktorá ich baví.

 

Akékoľvek otázky alebo dopyty smerujte do diskusie p týmto článkom. Rád vám spracujem ponuku prípadne vás len usmerním k optimálnym riešeniam vo vašej dielni.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *