Realizácia prevetrávanej fasády

Prevetrávaná fasáda spoločnosti VDD Orava v Novoti

Medzi jednu z našich veľmi príjemných spoluprác, patrila spolupráca s majiteľmi firmy VDD Orava, ktorí sa rozhodli na svojom firemnom sídle použiť fasádu FUNDERMAX. Zadaním tohto projektu bolo použitie podkladového roštu a našou úlohou im bolo zabezpečiť všetky potrebné detaily, aby bola realizácia prevetrávanej fasády funkčná a najmä esteticky na vysokej úrovni. Jedným z prvých krokov realizácie projektu, bolo vypracovanie grafického návrhu, ktorý poskytol majiteľom firmy reálnu vizualizáciu konečného stavu. Realizácia tohto projektu by nebola možná bez týchto produktov:

Návrh pred realizáciou VDD ORAVA
Návrh pred realizáciou VDD ORAVA

Všetky spomenuté produkty môžete samozrejme nájsť v našom internetovom obchode. Realizácia prevetrávanej fasády na uvedenom projekte prebehla úspešne a my Vám môžeme ukázať nasledujúcu fotodokumentáciu.

Vždy nás poteší, keď je projekt na ktorom sa podieľame, či už ako dodávateľ, alebo ako konzultant, úspešne zrealizovaný. Budeme radi, ak nás budete kontaktovať a podelíte sa s nami o realizácie Vašich úspešných projektov.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *