Zatváranie falcu bez poškodenia materiálu

ilustračný obrázok

Falcovanie je najdôležitejšia časť pri realizácii falcovanej krytiny. Je potrebné falcované pásy na pevno spojiť s vedľajšími pásmi a príponkami na debnení. Veľmi často sa stáva, že sa plech pri falcovaní poškodí, čo je zbytočný problém a nerobí to dobrý dojem pri preberaní strechy investorom. Riešením, ako takémuto problému zabrániť je použitie jedného zo zatváračov falcov z našej ponuky a urobiť tým zatváranie falcu ešte jednoduchším.

Zatvárač dvojitého a stojatého falcu

Zatvárač dvojitého falcu K7 z nehrdzavejúcej ocele je ručný nástroj, ktorý sa používa po uzavretí stojatého falcu. Tento nástroj je ideálny pre začínajúci, končiaci alebo kontinuálny dvojitý falc. Použitie tohto zatvárača je jednoduché, vhodné pre všetky druhy materiálov a pri práci s ním nedochádza k žiadnemu poškodeniu striekaných, poplastovaných alebo lakovaných plechov. Všetky jeho diely sú navyše zameniteľné a nehrdzavejúce.

Zatvárač stojatého falcu K8 z nehrdzavejúcej ocele je ručný nástroj, ktorý sa používa na uzavretie stojatého falcu. Ideálny pre začínajúci falc, krátke fasády, ťažko prístupné miesta, ako sú napríklad strechy a steny. Nástroj je jednoduchý na použitie, vhodný pre všetky materiály a pri práci s ním nedochádza k žiadnemu poškodeniu poplastovaných alebo lakovaných plechov. Všetky diely nástroja sú zameniteľné a nehrdzavejúce.

Použitie zatvárača dvojitého a stojaceho falcu – video.

Zatvárač dvojitého fajcu s nylonovými čeľusťami

Vzhľadom na požiadavky trhu a potreby skúsených klampiarov, čo najšetrnejšie realizovať zatváranie falcu, vznikol zatvárač dvojitého falcu s nylonovými čeľusťami. Tento typ zatvárača má vymeniteľné čeľuste vyrobené z nylonu a veľmi pevné, masívne madlo, ktoré umožňuje zatvárať falc bez výraznej námahy.

Násady na aku skrutkovač

V našej ponuke taktiež nájdete aj dve značkové násady na aku skrutkovač, ktoré slúžia na zatváranie falcu a to: ACCU SEAMER – zatvárač falcu násada na aku skrutkovač a JOUANEL – zatvárač falcu násada na aku skrutkovač.

Použitie násady na aku skrutkovač pri zatváraní falcu – video.

Elektrické zatvárače falcu

Našu ponuku nástrojov a pomôcok uzatvárajú dva špičkové elektrické zatvárač falcu: elektrický zatvárač falcu K9-1 a zatvárač falcu FLITZER.

Použitie elektrického zatvárača falcu – video.

Ak Vás po prečítaní tohto článku oslovilo niečo z našej ponuky, určite nás neváhajte kontaktovať.

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *