Ako použiť okenné pásky

okna-s-expanznou-paskou

Ako použiť okenné pásky? Ako nahradiť okenné pásky? Túto otázku si kladie nie jeden stavebník, pretože je to veľmi dôležité rozhodnutie pri montáži okien.

Počas realizácie rodinného domčeka sa nesmie zabudnúť na kvalitnú montáž okien a dverí. Práve tu vznikajú zbytočné tepelné straty. Okná je nevyhnutné namontovať s použitím okenných pások, ktoré žiaľ mnohí pri novostavbách nepoužívajú. Preto by sme Vám chceli navrhnúť ako daný stav napraviť alebo zmierniť dôsledky nezabudovania okenných pások.

  1. Použitie flexibilnej PU – peny

    V súčasnosti sú na trhu polyuretánové peny, ktoré sú pružnejšie ako štandardne používané. Vďaka svoje pružnosti, dokážu lepšie reagovať na pohyby okna, a tým prispiejú k lepšej vzduchotesnosti v napojení rámu okna a ostenia.

  2. Použitie APU lišty s manžetou

    Apu lišty PROTEKTOR sú najpoužívanejším nástrojom na záchranu vzduchotesnosti okna pri nezabudovaných okenných páskach. Lišta je na rám okna nalepená paronepriepustnou páskou, a taktiež tesniaca manžeta zakrývajúca túto pásku, prispieva k tomu, aby zabránila netesnestiam v ostení. Nenahradia okenné pásky, ale vedia prispieť k tomu, aby bolo ostenie dobre zatesnené.

    Garanciou toho je LWS certifkát!

  3. Použitie expanzných pások Jedná sa o najelegantnejšie a najprogresívnejšie riešenie na utesnenia rámu okna s ostením. Úplne odpadá použitie PU peny a vďaka svojej expanzii zabezpečí spoľahlivú vzduchotesnosť v interiéri. Zo spomínaných riešení je toto najlepšie.
    Pre viac informácií nás kontaktujte.
  4.  Použitie okenných pások

 

 

 

My Vám odporúčam e použite expanzných pások!

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *