Sádrová omietka a náradie pre jej realizáciu

K základným veciam, ktoré potrebujete ak chcete realizovať prácu na omietkach, určite patrí kvalitná partiu omietkárov a náradie, ktoré im túto práci uľahčí. V tomto článku sme si pre Vás pripravili prehľad potrebného náradia priamo zo stavby, aby ste mali predstavu, akým spôsobom sa sádrová omietka vyhotovuje. Ďalšou nevyhnutnou podmienkou je použitie kvalitných APU líšt, vonkajších rohovníkov a samozrejme aj lepiacich pások a fólií na ochranu okien pred omietkou. Pri pracovnom postupe je taktiež vhodné, keď sú hotové podlahy zakryté kartónom prípadne nato určenou textíliou.

Sádrová omietka, náradie potrebné na jej realizáciu a podrobný postup realizácie je  zachytený na nasledujúcich obrázkoch.

 

V našom internetovom obchode nájdete okrem náradia pre omietkárov, taktiež aj náhradné diely, pre omietkárske stroje. Neváhajte, navštívte náš internetový obchod a doplňte si náradie, ktoré práve potrebujete. V nasledujúcej časti článku Vám ponúkame prehľad krátkych videí, ktoré reprezentujú produkty a náhradné diely dostupné v našom internetovom obchode.

Všetko prezentované náradie a náhradné diely samozrejme nájdete priamo v našom internetovom obchode, preto nás s akoukoľvek požiadavkou neváhajte kontaktovať.

 

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *