Sme dôležitý partner pre rekonštrukcie vďaka profilom PROTEKTOR

Marek Pjenčák zastúpenie PROTEKTOR WERK

Získali sme dôležitého partnera pre rekonštrukcie výrobcu PROTEKTOR. Sme veľmi radi, že sme neustále vysoko ceneným partnerom pri dodávke omietkových profilov výrobcu PROTEKTOR na Slovensko. Obsiahly sortiment zahŕňa množstvo detailov, ktoré dokážu pomôcť mnohým stavebníkom. detaily, ktoré je potrebné riešiť sú častokrát opomínané nielen dodávateľom stavebných prác, ale aj projektantom. Preto sme vždy radi, keď nás priamo oslovia stavebníci s požiadavkov na posúdenie jednotlivých detailov.

Častou chybou najmä pri sadrokartónových konštrukciách býva akustika.  Akustická hygiena v byte je veľmi dôležitá a je potrebné ju  poznať už pri kúpe bytu a taktiež aj pri jeho rekonštrukciu. To isté platí aj pri stavbe nového rodinného domu. Práve tu by to mala byť samozrejmosť. Radi vám predstavíme akustické riešenia sadrokartónových podhľadov použiteľné v bytoch a taktiež v montovaných stavbách.

Potrebné je poznať detaily, ale samozrejme  pripomenúť detaily, ktoré  sú súčasťou každej stavby. Jednoduchšie sa tak zorientujete v týchto technických otázkach

  • zapustená zarubňa
  • zapustené led svetlá v ploche
  • zapustená lišta na zavesenie obrazov
  • kruhové svetelné rampy
  • tieňová špára pod stropom
  • zateplenie vnútorných stien

V ďalších riadkom si prejdeme detaily v jednotlivých obrazových prikladoch:

 

Zapustená zárubňa

Pozrite si spôsob ako je možné zapusti zárub§ pomocou profilu s priloženým linkom:

 

Tieňová špára pod stropom

Tieňová špára pod stropom prípadne v úrovni sokla je veľmi zaujímavý detail, ktorý je potrebné správne aplikovať. Viac v galérii ale taktiež v priloženom článku:

prípadne profil si môžete porzieť priamo v e-shope:

Zapustené LED svetlá

Tému zapustený LED svetiel dopĺňanú aj profily LUMINO, ktoré nájdete  sem:

Akustický podhľad

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *