Výroba strmeňov a výroba pri svojpomocnej stavbe rodinného domu

DIY Výroba strmeňov a výroba pri svojpomocnej stavbe rodinného domu

Keď staviate svoj rodinný domček, chcete si urobiť, čo najviac vecí svojpomocne. A tak je to správne.  Chceme, aby ste vedeli, že práve ohýbačka na roxor, je náradie, ktore je potrebné mať doma. Ani neviete, koľko ešte budete potrebovať ohýbať oceľ. A je jedno, či staviate montovaný, alebo murovaný domček.

Pripravili sme pre Vás krátke video, kde si môžete pozrieť, ako sa dá vyrobiť  strmeň, ktorý použijete do vencov, prípadne do stropu. Nie je to nič náročne a ako sa hovorí „hlava ruky nepredbehne“ musíte si to výskúšať, premerať  a tak pokračovať ďalej. AK by ste boli platený od kila, prístup by bol určite iný. No my tu efektivitu nebudeme riešiť.

Na výrobu strmeňov odporúčame nasledovné náradie:

Postup je jednoduchý. A ešte jednoduchšie sú strmene vyrábané štvorcového tvaru. Na dosku, kde máte upevnenú ohýbačku, si kriedov naznačte rozmer, ktorý potrebujete mať. Nie je na to žiaden vzorec. Musíte si to vyskúšať, premerať, poznačiť, ohýbať.

Ohýbačka na roxor

Strihačka / Ohýbačka – 2 v jednom

Ohýbačka / Strihačka – 2 v jednom

Budeme radi, keď sa nám ozvete s akoukoľvek požiadavkou. Radi vám pomôžeme. Stačí len napísať komentár buď sem pod článok, prípadne priamo emailom.

 

Zdieľaj tento článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *